Zonder #teamgenoten geen team! We stellen onze helden graag aan je voor.

Dit is Jessica, onze nieuwste teamgenoot bij JOINSON&SPICE

Met 20 jaar ervaring in toerisme, weet ze alles over reizen. Nu begint ze met haar nieuwe baan bij JOINSON&SPICE. Binnen twee weken had ze haar eerste gesprek én haar eerste werkdag.

Doei toerisme

“Ik ben bezig met een omscholingstraject en richt me op mijn interesses in administratie, IT en technologie. Een combinatie die ik in mijn functie Accounting Staff bij JOINSON&SPICE terugvindt. Via een vriendin van mij die hier ook werkt kwam ik hier terecht. Als je ambitie hebt voor finance en boekhouden, kan je hier je ei kwijt.”

Inspirerend gesprek

“Mijn eerste indruk van JOINSON&SPICE was heel inspirerend. Het gesprek met Louis gaf me het zetje wat ik nodig had om mij te gaan omscholen. Na mijn eerste telefoontje met Louis had ik meteen nieuwe energie. Zo van: Ja, dit is leuk!”

 

2 weken 

“Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin. Er is een open cultuur en ik heb het gevoel dat ik alles kan vragen en iedereen behulpzaam is. Ik ben trots dat ik bij een bedrijf werk die mij de kans wil geven mezelf te ontwikkelen.”

 

Hier en daar

 “De combinatie tussen werken op kantoor en vanuit thuis is voor mij ideaal.’

 

Uitje snipperen 

“Ik heb nog geen borrel of uitje meegemaakt, maar er staat een toffe, digitale kookworkshop gepland. Leuk om naar uit te kijken!”

 

Lievelingsmoment

“De dag begin ik met een kop koffie. Dan is ook de dagstart waar we met directe collega’s taken van die dag bespreken. Ik vind dit meteen het leukste moment. Je spreekt namelijk even alle je directe collega’s.” 

 

Word jij onze nieuwe #teamgenoot? Check onze vacatures en kom als de wiedeweerga bij ons solliciteren.

Liever persoonlijk contact? Neem contact op met Nienke; onze heldin Cultuur & Organisatie via mail of LinkedIn, of bel ons op: 020 333 0199.